Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/apkart-zemeslodei/austriesu-nacionala-virtuve/zalcburgas-deserts/

Zalcburgas deserts

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
80 g sviesta
3 olas
30 g pūdercukura
30 g miltu
3 ĒK piena
Vaniļas krēmam:
2 olu dzeltenumi
1 ĒK kartupeļu cietes
80 g cukura
1 paciņa vanilīna cukura
½ l piena
Gatavošana:
Vaniļas krēms: Olu dzeltenumus sajauc ar kartupeļu cieti, cukuru, vaniļas cukuru un nedaudz auksta piena. Visu samaisa. Atlikušo pienu uzkarsē, pievieno sagatavoto masu un putojot karsē, līdz veidojas masa-skāba krējuma konsistencē.
Mīkla: ½ no paredzētā sviesta daudzuma, dzeltenumus un pūdercukuru kuļ 30 minūtes, tad pievieno izsijātus r un sakultu olu baltumus. Atlikušo sviestu izkausē uz pannas, pievieno sagatavoto masu, kuru iepriekš atšķaida ar pienu. Pannu likt cepeškrāsnī un cept dažas minūtes lielā temperatūrā. Kad mīkla apcelsies – tai vajadzētu būt trauslai. Ar tējkaroti viducī iespiež bedrīti. Desertu pārliek uz šķīvja, pārlej ar vaniļas krēmu un pasniedz.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

anna:
31.03.09 11:57:01

vai tiešām kuļ 30 minūtes???????

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS