Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/apkart-zemeslodei/ukrainu-nacionala-virtuve/kartupelu-zrazas-ar-galu/

Kartupeļu zrazas ar gaļu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Mīklai:
500 g kartupeļu
1 ola
50 g miltu
30 gr rīvmaizes
50 g skāba krējuma
sāls
Pildījums:
250 g vārītas gaļas
20 g eļļas vai tauku
40 g sīpolu
sāls
melnie maltie pipari
Gatavošana:
Kartupeļus nomizot, izvārīt sālsūdenī un saspaidīt/samīcīt vēl karstus. Pievienot olu un nedaudz miltu. Izklāt masu uz dēlīša, kas apkaisīts ar miltiem un izrullēt. Izspiest/izgriezt aplīšus (10 cm diametrā), vidū ielikt pildījumu, aiztaisīt ciet (saspiežot maliņas) un saveidot pīrādziņu formā. Apsmērēt ar sakultu olu, pārkaisīt ar rīvmaizi un no abām pusēm apcept pannā eļļā vai taukos. Var cept cepeškrāsnī, kā pīrādziņus (220*C) uz ieeļļotas paplātes.
Pildījumam samaļ vārīto gaļu, apcep kopā ar sasmalcināto sīpolu eļļā vai taukos, pieliek sāli, piparus un kārtīgi samaisa.
Karstus pasniedz ar izkausētu sviestu vai skābu krējumu.
Iesūtījis:
Krizdole

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS