Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/miklas-izstradajumi/kartupelu-pica/

Kartupeļu pica

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 dl (dekalitrs – 1/10 litra) kartupeļu biezeņa pulvera
3dl miltu (receptē kviešu, bet pieminēts, ka var lietot griķu vai kukurūzas miltus)
100g sviesta vai margarīna
2 dl ūdens
Pildījumam:
2 ēd.k. tomātu biezeņa – ne kečupa!
200 g kūpināta šķiņķa
1dl sagrieztu šampiņjonu
2 tomāti
2 ēd.k. raudenes
3-4 dl rīvēta siera
Gatavošana:
Samīca biezeņa pulveri, miltus un taukvielas drupanā masā, ar rokām uz cepampapīra pārsegtas plāts veido apaļu ripu. Cep 200 C ~ 20 minūtes. Plāksni apsmērē ar tomātu biezeni, liek virsū šķiņķa un šampinjonu gabaliņus, tomātu šķēlītes. Pārkaisa raudeni un sieru. Kad pēdējais izkusis un apbrūnējis, pica ēdama. Plātnes var sacept iepriekš, sasaldēt, likt pildījumu tieši pirms ēšanas.
Iesūtījis:
Anna

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS