Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/miklas-izstradajumi/maize-bez-piena/

Maize bez piena

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 g bezglutēna miltu
20 g rauga
320 ml ūdens
1 TK sāls
2 TK cukura (ja drīkst)
1 EK eļļa
Gatavošana:
100 ml silta ūdens izkausēt raugu pievienojot 2 TK cukura un 2 TK miltu. Miltus sajaukt ar sāli un izsijāt caur sietu traukā. Miltiem pievienot izkausēto raugu un pieliet palikušo ūdeni, mīklu samīcīt ar rokām vai mikseri, iegūstot viendabīgu mīklu un pievienot eļļu.
Cepšanas formu iesmērēt ar taukvielām un ielikt līdz pusei mīklu formā. Formu novietot siltumā, lai mīkla uzrūgst. Pirms ielikšanas cepeškrāsnī mīklu nosmērēt ar ūdeni.
Cept 40 min 200-240 C.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 40 min 200-240 C
Iesūtījis:
Anda

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS