Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/miklas-izstradajumi/picas-mikla/

Picas mīkla

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Speciālie milti, ola, karote eļlas . Sanāk tāda īstā itāļu pica bez rauga.
Iesūtījis:
Ana

Komentāri

aiva:
15.09.05 15:55:18

kaadi speciaalie milti??
Lora:
19.10.05 10:49:37

glutano, vai citi, kas ir paredzēti ar celiakiju slimiem.
saule:
20.10.07 22:21:45

Tiešām kādi speciālie milti,konkrētāk.
Pu:
31.01.08 18:10:24

Un kādas proporcijas????
gv:
15.04.08 17:02:45

un kur tad atbildes uz komentaariem ?
labriitt:
22.08.09 21:45:20

tie speciālie milti it Schar Mix B Brot-Mix..Aptiekā nopērkamie
Freak:
28.02.10 15:24:57

Ana, lūdzu, sniegt pilnu recepti. Ko Tu esi uzrakstījusi, nav nekas. Vai vispār tad neko neraksti. Neuztver to personīgi.
sweety:
20.10.10 20:30:17

es daru tā- jebkuru, pilnīgi jebkuru ēdienu, kur paredzēts likt miltus, gatavoju kā parasti. vienkārši aizstāju nelabos (glutēna) miltus ar citiem- rīsu, kukurūzas, tapiokas, griķu, prosas, zirņu.. var kaut kādus miltu maisījumums.. tikai jāņem vērā, ka maisījumi labāk derēs pankūkām, raušiem, cepumiem, jo tiem klāt vielas, kas mīklu "paceļ", bet mērcēm labāk rīsu miltu.
sojas miltus neiesaku, ne pārāk garšīgi, turklāt soja ir alerģiska daudziem.
zirņu miltus labāk pajaukt ar kādiem citiem- rīsu, kukurūzas... ja cep kaut ko ar zirņu miltiem, tad attiecīgi vajag mazāk olu, jo zirņu miltu mīkla sanāk ķepīga :)
celiakija nav slimība, bet dzīvesveids. pateicieties Dievam, ka esat pasargāti no tik daudzu piedraņķētu lietu ēšanas, un izbaudiet jauno pieredzi, jums paveras jauni apvāršņi! :) atklājas daudz jaunu produktu, kuriem agrāk gājāt garām.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS