Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/miklas-izstradajumi/varitas-miklas-kucinas/

Vārītās mīklas kūciņas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 ml ūdens
40 g margarīna vai sviesta
šķipsna sāls
125 g Glutano miltu
3-4 olas
Gatavošana:
Ūdeni uzvārīt, nenoņemot no uguns pievienot sāli un sviestu, sviestam ļaut izkust. Pēc tam pievienot miltus un labi izmaisīt, līdz mīkla sāks atdalīties no trauka dibena. Mīklu atdzesē. Atdzesētajā mīklā pa vienai pievienot olas un pēc katras labi izjaukt Gatavo mīklu ar TK izlikt vai no šprices izspiest uz cepamās pannas, kura izlikta ar cepamo papīru. Pannu ar kūciņām uzreiz likt līdz 220 C uzkarsētā cepeškrāsnī un cept 25 min –neatverot durvis.
Gatavās kūciņas var pildīt ar ievārījumu, augļiem, krēmu u.c.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 25 min
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Inese:
04.06.11 18:29:00

tās ir vējkūkas :) es tās taisu ar saldo biezpienu, putukrējumu un reizēm ielieku salātus
...ātri,izdevīgi un draugiem /bērniem ļoti garšo :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS