Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/saldie-edieni/biskvita-torte/

Biskvīta torte

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Biskvīta tortei cep divus biskvīta ripuļus. Katram vajag 4 olas, 4 EK cukura un 4 EK miltu (kartupeļu cieti). Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, tad piejauc miltus un uzmanīgi iecilā atsevišķi sakultus olu baltumus (svarīgi sakult stingrās putās).
Mīklu izlej uz parastās plakanās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs (ja cep formā, tad malas sanāk biezas, bet vidus saplok), cep aptuveni 25-30 min. pa vidu un virsū smērē putukrējumu ar sezonas augļiem/ogām.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 25-30 min
Iesūtījis:
zich

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS