Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/saldie-edieni/biskvits/

Biskvīts

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g cukura
6-7 olas
6-7 EK miltu vai kukurūzas putras
aromatizatori ( ja drīkst)
rieksti (ja drīkst)
Gatavošana:
Olbaltumus sakult stingrās putās un beigās pievienot cukuru. Pievienot olas dzeltenumus un kult 2-3 reizes. Masai pakāpeniski pievienot miltus vai putru, to dara lēni iecilājot. Masu likt ietaukotā veidnē. Cept 190-200 C 30-35 min (pirmās 15 min durvis nevirināt, tad pārbauda ar sausu kociņu biskvītu, ja mīkla vairs nelīp klāt, biskvīts gatavs).
Biskvītu var pārliet ar glazūru vai pārgriezt uz pusēm un pildīt ar ievārījumu, putukrējumu vai citu pildījumu.
Iesūtījis:
Anda

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS