Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/saldie-edieni/cepumi-ii/

Cepumi II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400g r miltu maisījuma vai citi bezglutēna milti
200 gr auksta sviesta
100 gr cukura
2 olas
sāls šķipsniņa
1-2 olu dzeltenumi cepumu apsmērēšanai
Gatavošana:
Samaisīt miltus, sāli, cukuru, izlikt maisījuma malās sviesta gabaliņus, iesist olas un visu griezt ar nazi. Ātri izveidot viendabīgu mīklu. Ietīt plēvē un ievietot ledusskapī uz 30 min. Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180*C. Izrullēt mīklu 3-4 mm biezumā. Olu dzeltenumus sajaukt ar 1-2 karotēm ūdens. Nosmērēt izveidotos cepumus. Uzlikt cepumus uz plāts, kas apklāta ar pergamenta papīru un cept 12-15 min. Atdzesēt. Var apbērt ar pūdercukuru . Iznāk 25-30 gab cepumu.
Gatavošanas laiks:
20 minūtes, cepšanai 12-15 minūtes, raudzēšanai 30 minūtes
Iesūtījis:
Ana

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS