Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/celiakija/saldie-edieni/medus-kuka/

Medus kūka

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Mīklai:
1 ola
1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
1 glāze kartupeļu miltu
2 TK dzeramās sodas
1 TK medus
2 TK piparkūku garšvielu
Rotāšanai:
ķirbju sēkliņas,
zemesrieksti,
magones
Gatavošana:
Mīklas sastāvdaļas sajauc un lej uz cepamā papīra 3 cm biezumā. Rotā ar ķirbju sēkliņām, zemesriektiem, magonēm. Liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 - 20 minūtes 220 grādu temperatūrā, kamēr kļūst gaiši brūna.
Kūku var pārgriezt kā biskvītu un likt pildījumu, kādu vēlas.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 15 - 20 minūtes
Iesūtījis:
Inta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS