Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/otrie-edieni/cepti-cisini/

Cepti cīsiņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Gatavošana:
Ņem tik daudz cīsiņu, cik spēj apēst. Novelk celofāna apvalku (ja ir) un cīsiņu galus krusteniski iegriež. Liek cīsiņus uz restēm vai uz pannas nelielā tauku daudzumā un apcep tos brūnus, bet tā, lai iegrieztie gali turētos kopā.
Pie cīsiņiem labi garšo asā tomātu mērce vai kečups, vārīti kartupeļi un dažādi salāti — gurķu, tomātu, loku vai citi.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

sokokrikumins:
12.10.10 19:04:19

cik ilgi cep
Hmmmmmm...!:
27.05.12 10:27:54

nju cep tik ilgi kamer gatavs!(hug)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS