Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/saldie-edieni/halvainie-cepumi/

Halvainie cepumi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 paciņa (200 gramu) Selgas cepumu var ņemt mandeļu
2—3 ēdamkarotes ābolu ievārījuma vai jebkura cita, kas ir biezs
1/2 paciņas (100 g) halvas,
2—3 ēdamkarotes krējuma
sasmalcināti rieksti, mandeles vai šokolāde
Gatavošana:
Katru cepumu noziež ar ievārījumu. Halvu sagriež plānās Šķēlītēs, sasmalcina un samaisa ar krējumu. Uz katra cepuma kaudzītē liek šo maisījumu. Virsū var uzkaisīt sasmalcinātus riekstus, mandeles vai šokolādi.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS