Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/speks-ir-kalcija-mekle-to-ciba/adazu-pagasta-vidusskolas-receptes/salda-zelejina/

Saldā želejiņa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
Želejai:
400 g dzērveņu
1 l ūdens
200 g cukura
30 g želatīna
Mērcei:
1 iepakojums beztauku mājas siera „Ciba”
1 iesaiņojums vaniļas mērces pulvera
6 ĒK cukura
Gatavošana:
Dzērvenes pārlej ar ūdeni un vāra, līdz tās sāk plīst. Ogas nolej uz sieta un ar koka karoti izberž tam cauri. Pievieno cukuru, uzbriedinātu, izkausētu želantīnu, salej veidnītēs un liek ledusskapī, lai saželē. Vaniļas mērci, kuru pagatavo atbistoši aprakstam uz iesaiņojuma, un atdzesē. Atdzisušā mērcē iejauc mājas sieru „Ciba” un pārlej pāri želejai. Rotā ar dzērvenēm un siera graudiem.
Iesūtījis:
Oskars Matīss

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS