Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/speks-ir-kalcija-mekle-to-ciba/kekavas-vidusskolas-receptes/sokolades-muss-ar-majas-sieru-un-svaigu-bruklenu-merci/

Šokolādes muss ar mājas sieru un svaigu brūkleņu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 iepakojums mājas siera „Ciba”
150g svaigais krējums
75g melnā šokolāde
20g pūdercukurs
Mērcei:
200g brūklenes svaigas vai saldētas
100g pūdercukurs
pēc vajadzības vārīts ūdens
Gatavošana:
1. Mājas sieram caur caurduri nokāš šķidrumu,
2. Melno šokolādi izkausē ūdens peldē un adzesē līdz ~ 20 grādiem,
3. Svaigo krējumu sakuļ kopā ar ūdercukuru stingrās putās,
4. Uzmanīgi pievieno izkausēto, atdzesēto šokolādi, iecilā mājas sieru un liek ledusskapī sastingt,
5. Brūklenes (ja saldētas, tad vispirms atkausē) noskalo, nosusina un kopā ar pūdercukuru sablenderē, pēc nepieciešamības pievieno vārītu atdzesētu ūdeni;
6. Uz deserta šķīvja lej brūkleņu mērci, kurai vidū kārto šokolādes muusu ar mājas sieru,
7. Dekorē ar svaigu piparmētru, dažām veselām brūkleņu ogām.
8. Pasniedz atdzesētu līdz 10 – 12 gradiem.
Iesūtījis:
3. b klase

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS