Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/speks-ir-kalcija-mekle-to-ciba/kekavas-vidusskolas-receptes/svetku-auglu-salati-ar-cibas-biezpiena-kremu/

Svētku augļu salāti ar „Cibas” biezpiena krēmu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
konservētu ananāsu šķēlītes
konservēti persiki,
konservēti bumbieri
saldētas zemenes
mājas siers „Ciba”
cukurs (vanilīna cukurs)
želatīns
rieksti
šokolāde
Gatavošana:
1. Sagriež augļus šķēlītēs, zemenes pārgriež uz pusēm, visu kārto vienā lielā vai vairākos mazos trauciņos.
2. Biezpienam pievieno cukuru, vanilīncukuru un saputo. Izkausē želantīn un maisot pievieno biezpienam.
3. Iegūto biezpiena krēmu ar karoti liek virsū augļiem. Un liek vēsumā (5 – 10 min.).
4. Izkausē šokolādi un tajā iemērc riekstus.
5. Kad šokolāde uz riekstiem atdzisusi un sabiezējusi ar tiem rotā „Augļu salātus”.
Gatavošanas laiks:
20 – 25 min. + ievilkšanās
Iesūtījis:
Zane Sniķere-4.a klase

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS