Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/speks-ir-kalcija-mekle-to-ciba/kekavas-vidusskolas-receptes/zemenu-saldais/

Zemeņu saldais

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/2 kg mājas siers „Ciba”
0,8kg saldais krējums
0,5 kg zemenes (svaigas vai saldētas)
sagatavotās tortes ripas- biskvīti
cukurs
vaniļas cukurs
20 g želatīna
Gatavošana:
Sablenderē mājas sieru, pievieno 0,4 kg saputotu krējumu, cukuru, vaniļas cukuru, 10g izkausētu želatīnu.
Zemenes sagriež šķēlēs, tad kārto trīs kārtas tortes ripas, tai pāri krējuma massa, tad pārliek zemenes. Pēdējais trešajai tortes ripai pasmērē 0,4 kg saputotu putukrējumu, kam pievienots želatīns, vanilīns, cukurs.
Tad uz putukrējuma izkārto zemenes. Nedaudz jāievelkas un var nobaudīt!
Iesūtījis:
4.a klase

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS