Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/speks-ir-kalcija-mekle-to-ciba/salaspils-1-vidusskolas-receptes/ciba-un-ananasu-zeleja/

Ciba un ananāsu želeja

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
240 g mājas siers „Ciba”
300 g ananāsi savā sulā – kompots
2 ēdamkarotes citrona sula
2 olas baltumi
12 g želatīns
2 pilieni vaniļas esence
cukurs vai cukura aizvietotājs
Gatavošana:
Sajauc kopā mājas sieru „Ciba”, citronu sulu, vaniļas esenci, cukuru un ananāsu gabaliņus. Uzbriedina želatīnu, izšķīdina to ūdens peldē un pievieno uzkarsētajai ananāsu sulai. Sulai ļauj adzist.
Sakuļ olas baltumu stingrās putās un lēnām sajauc ar ananāsu sulu. Pēc tam šo masu pievieno mājas sieram. Tad masu pilda formās un liek atdzesēt ledusskapī. Pasniedzot galdā dekorē ar augļiem.
Iesūtījis:
Maksis Sokolovs

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS