Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/uzkodas-un-salati/astonkajis/

Astoņkājis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cīsiņi
krabju nūjiņas
salātlapas




Gatavošana:
Cīsiņus gareniski iegriež no abiem galiem - gandrīz līdz vidum un pēc iespējas smalkāk. Sagrieztos cīsiņus liek uz sakarsētas pannas (uz kuras uzlieta eļļa) un cep. Kad cīsiņi kļūst kraukšķīgi un brūngani, tos apgriež un apceptiem arī otru pusi. Izceptos ''Astoņkājus'' liek uz salātu lapām un dekorē ar kubiciņos sagrieztām krabju nūjiņām, no tām izveidojot jūras iemītniekam sejiņu un dažas uzber uz salātu lapas. Pāris krabju nūjiņu strēmeles aptin astoņkāja kājelēm. Ja gribas ēdienu jancīgi izdekorēt, tad no kreppapīra izveido tūtiņu - cepurīti un no krāsaina kartona - kājas.
Iesūtījis:
Ramona (tea)

Komentāri

arta:
11.04.09 09:46:38

man loti garsoja astonkajis

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS