Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/gatavo-berni/uzkodas-un-salati/pilditas-olas/

Pildītas olas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 cieti vārītas otas
1 ēdamkarote skāba krējuma
sāls
loki
Gatavošana:
Olām notīra čaumalu, pārgriež gareniski uz pusēm un izņem dzeltenumus. Traukā sakārto olu pusītes, ja olas ir nestabilas, tad apakšpusē tās nolīdzina (nogriež, bet neudaudz, lai neveidojas caurums). Dzeltenumus saberž ar karoti, sajauc ar skābu krējumu un sasmalcinātiem lokiem, pieliek sāli. Iegūto pildījumu saliek olu pusītēs ar kaudzi. Olas ēd ar maizi vai kartupeļu salātiem.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

ninaja:
13.07.06 19:11:02

garšīgi, ja pieliek bikucīti sinepju
namma:
24.07.08 10:39:22

Visiem patika!
candyGirl:
05.08.09 14:38:34

taas bija ljoti garsiigas!!!!!Mmmmmm....
mazmeita:
15.10.09 15:15:41

Man gan omīte mācīja, ka dzeltenumiem jāliek klāt sinepes, sāls, cukurs un mazliet etiķis, tad pildījums ir ar pikantu garšu. Pāri pārliek ķilaviņu un ļoti garšīgi. Varat man ticēt, mana omīte mācījās Kaucmindē. Kas nezina, tas kādreiz bija mājturības seminārs. Un pildītas olas, kur dzeltenumu sajauca tikai ar majonēzi, mana omīte neatzina, un teica, kas tas ir sliņķu gatavojums.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS