Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/mikrovilnu-krasns/otrie-edieni/liellopu-fileja-mikla/

Liellopu fileja mīklā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(6 personām)
450 gr kārtainā mīkla vai 450 gr mīklas cepšanai, kuru sagatavo no 275 gr miltu un 125 gr margarīna
vai sviesta
1150 gr liellopu filejas
225 gr šampinjonu (vai jebkuru citu meža sēņu)
1 sakulta ola apziešanai
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Kombinētais režīms: temperatūra krāsnī 180*C + mikroviļņu jauda 20%.
1) Izrullē mīklu uz virsmas, kas nedaudz nokaisīta ar miltiem, taisnstūra formā (pietiekoši lielu, lai fileju varētu pārsegt no visām pusēm). Sajukt sāli ar pipariem un apsmērēt gaļu.
2) Sēnes apcep sviestā zeltaini brūnas.
3) Gaļu liek taisnstūra centrā. Filejas virspusē uzliek apceptās sēnes. Tad mīklu apliek pilnībā apkārt gaļai, salipinot savienojuma vietu ar nelielu daudzumu sakultas olas.
4) Gaļu liek karstumizturīgā traukā ar savienojuma vietu uz leju. Mīklu apsmērē ar sakulto olu.
5) Gatavo uz palikņa kombinētajā režīmā 30-38 minūtes, atkarībā no tā, kādas gatavības gaļa garšo.
Iesūtījis:
XP

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS