Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/naudas-un-laika-nav/otrie-edieni/griku-burkanu-un-galas-putra/

Griķu - burkānu un gaļas putra

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/3 cilvēkiem/
1 - 2 burkānus (ja ļoti liels , tad 1)
1 - 2 sīpolus
200 g gaļas (kāda nu garšo un iet pie sirds - ja svaiga, tad var pirms tam sagriezt sīki un apcept, ja žāvēta tad nevajag)
3 ļoti lielas saujas griķu
garšvielas vai buljona kubiņš
Gatavošana:
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolu sagriež, gaļu arī sagriež, pieliek griķus un pārlej ar ūdeni tā, lai viss nosedzas un ūdens ir aptuveni 2 cm virs griķiem. Uzvāra un vāra uz lēnas uguns, kamēr griķi mīksti un irdeni (bez vāka). Garšvielas lieku beigās.
* lielākoties tur aiziet kāda žāvēta gaļiņa vai konservs, citreiz vistas fileja vai smalkāk sagriezta cūkgaļa (cūkgaļu pirms tam apberu ar garšvielām).
Iesūtījis:
pece

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS