Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/naudas-un-laika-nav/otrie-edieni/risi-ar-maltas-galas-merci/

Rīsi ar maltās gaļas mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
rīsi
maltā gaļa
garšvielas
sīpols
milti
mazliet skāba krējuma
Gatavošana:
Noskalotus rīsus liekam aukstā ūdenī, pieberam sāli un kamēr ūdens sāk vārīties, rīsi jau "pampst", tad 10 min pavārās un vēl 5 min zem vāka uzbriest. Pa to laiku liekam uz pannas malto gaļu, kamēr gaļa sutinās notīrām, sagriežam, pieberam sīpolu, pievienojam garšvielas - pēc ~10 min pieberam miltus, pielejam ūdeni, kad mērce sabiezē, pieliekam drusku krējumiņu. Salātu vietā - tomātiņš, gurķītis, marinēts gurķītis, vai kas pašiem labāk garšo.
20 minūtēs reāli pagatavojamas vakariņas.
Gatavošanas laiks:
20 minūtes
Iesūtījis:
VĒSĪTE

Komentāri

Ilze:
05.01.07 14:00:13

Krējuma vietā var izmantot tomātu mērci;))))
ivette:
24.08.08 13:51:31

Tiesam 20 minutes var ieklauties un loti garsigi;) Salatu vieta liku latgales salatus.
ane:
05.01.11 16:47:31

salātu vietā - rīvēti burkāni ar ķiplokiem un majonēzi.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS