Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/naudas-un-laika-nav/pirmie-edieni/omleszupa/

Omlešzupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
6 olas
sāls
zaļumi
garšvielas
3 – 4 l buljona
dilles
lociņi
pētersīļi
Gatavošana:
Pa 2 olām sakuļ, pieliek sāli un var arī zaļumus, kādas garšvielas. Olas lej uz pannas un izcep to sakulto olu kā pankūku no abām pusēm. Labāk cept uz mazas uguns, jo tad tik strauji apakša neizcepas un vieglāk to pankūku apgriezt bez saplīšanas. Kopā kādas 3 pankūkas uz 3 - 4l buljona vajag.
Kad pankūkas atdzisušas, tad sagriež smalkās strēmelēs. Garumu un biezumu katrs pats variē - kādas tās strēmeles grib.
Uzliek katlā ūdeni vārīties, pievieno kubiņu vai beramo buljonu, uzvāra un liek iekšā sagriezto omleti. Pagaida, kamēr pirmo burbuli uzmet un ņem no uguns nost. Klāt liek smalki sakapātas dilles, lociņus, pētersīļus.
Iesūtījis:
nopuuta
 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS