Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/pie-dabas-kruts/marinades/cukas-galai-ar-abolu-vinu/

Cūkas gaļai ar ābolu vīnu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
3 ĒK eļļas
3 ĒK ābolu vīna
1 ĒK sinepju
1 TK smalki sagrieztas salvijas
1 TK smalki sagriezta timiāna
malti melnie pipari
malti sarkanie pipari
Gatavošana:
Sastāvdaļas sajauc un sajauc ar gaļu. Lielāki gaļas gabali jāmarinē 12 stundas, mazāki-vismaz 2-3 stundas. Marinēšanās laikā traukam jābūt pārsegtam ar vāku un jāatrodas vēsumā. Gaļa vairākas reizes jāapgroza un jāizmīca ar rokām. Pirms grilēšanas marinādi noņem nost, jo dažas marinādes sastāvdaļas, pārāk lielā karstumā piedeg un gaļa tad kļūst melna.
Iesūtījis:
no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS