Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/pie-dabas-kruts/marinades/marinade-cukgalai-sinepes-un-majoneze/

Marināde cūkgaļai - sinepes un majonēze

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
cūkgaļa
sinepes
majonēze
dilles
Gatavošana:
Cenšos marinēt tikai kakla karbonādi, lai nav trekns, bet nav sauss. Pēdējais labākais eksperiments bija paštaisīta marināde no majonēzes, sinepēm (krietni) un dilles. Jo ilgāk marinējas, jo gardāka gaļa. Ideālā variantā 1,5-2 dienas.
Vispār mans novērojums jau krietni daudzus gadus ir sekojošs - garšvielas jāliek bagātīgi (izņemot sāli) un nekādus ūdeņus. Gaļu un garšvielas liek kārtām - trauka apakšā garšvielas (t.sk. sīpoli, ķiploki, ja paredzēts), tad gaļa, atkal garšvielas utt. Pēc tam kārtīgi izmīca. Būtu labi apmaisīt vēl no rīta, vakarā, ja liek uz vairākām dienām. Skābumu labāk cepšanas procesā uzpilināt - kādu citrona sulu, baltvīnu un galu galā aprasināt ar etiķi, ja nu galīgi bez tā neiztikt, citādi gaļai tie skābie marinēšanās procesā sulīgumu atņem, riktīgi izsausina.
Iesūtījis:
di-atlântico

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS