Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/janu-diena/janu-siers-jeb-lauku-siers/

Jāņu siers jeb lauku siers

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 kg vistreknākā biezpiena
4 l piena
Piedevas:
6-8 olas dzeltenumi (svaigas olas)
ķimenes
sāls
Gatavošana:
Sajauc biezpienu ar ķimenēm un olu dzeltenumiem, liek pienā un karsē. Kad pienam izdalās sūkalas, nokāš to sieru marlītē un noliek zem sloga.
Gatavu sieru pārkaisa ar sāli, lai ievelkas, jo sāli uzreiz klāt likt nedrīkst. Sieru var ēst jau pēc dažām stundām.
Iesūtījis:
Marite

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS