Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/lieldienas/lieldienu-vainags-ii/

Lieldienu vainags II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
40 g rauga
50 g cukura
500 g miltu
200 ml piena
1 ola
100 g sviesta
dekori
Gatavošana:
Raugam uzber 2 ĒK cukura un maisa, līdz raugs izkusis. Pienu uzsilda, pievieno atlikušo cukuru, olu, raugu un samaisa, tad pievieno miltus un izkausētu sviestu, samaisa. Raudzē siltā vietā 30 minūtes, tad atkal mīklu samaisa. Mīklu sadala 7 daļās, katru daļu izstiepj 20 cm garumā un saritina kā gliemezīti.
Uz cepamās formas izklāj cepamo papīru, liek virsū gliemezīšus, tā lai veidotu vainagu. Cep 180*C 30 minūtes un atdzesē. Dekorē ar rožu lapiņām, krāsotām lieldienu olām un pūdercukuru.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS