Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/lieldienas/paslinkas-pashas/

Paslinkās pashas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/ 1 porcijai/
100 g biezpiena
1 ĒK skābā krējuma
1 ĒK pūdercukura
vanilīna cukurs vai kanēlis
2-3 kaltētas aprikozes
1 marmelāde
Gatavošana:
Biezpienu samīca ar krējumu un pūdercukuru, pievieno vanilīnu vai kanēli, mazos gabaliņos sagrieztas aprikozes. Masu liek kaudzītē uz trauciņa, ar karotes vai kēksa veidnītes palīdzību izveido glītu formu.
Dekorē ar sagrieztu marmelādi.
Piezīmes: lai iegūtu pashu violetā krāsā, biezpiena masai piejauc upeņu vai melleņu ievārījumu.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS