Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/lieldienas/svaigais-pashas-siers/

Svaigais pashas siers

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g svaiga biezpiena
2 ĒK kausēta sviesta
1 glāze saldā krējuma
1 glāze cukura
šķipsniņa sāls
Gatavošana:
Biezpienu ieliek marlē un notecina. Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans. Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu rūpīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu. Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli, pārliek ar šķīvīti un noslogo.
Pashu liek ledusskapī uz 6-8 stundām. Gatavo pashu izgāž no formas un iztin no marles. Rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.
Gatavošanas laiks:
9 stundas
Iesūtījis:
Pūķīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS