Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/valentina-diena/fish-and-fruit/

Fish and Fruit

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/10 personām/
2 kg arbūza
200 g kūpināta laša
100 ml olīveļļas
100 ml citronu sulas
2 ĒK sasmalcināta estragona
sāls
pipari
1 ĒK sezama sēkliņas
Gatavošana:
Arbūzu sagriež plānās šķēlēs un liek uz liela šķīvja, blakus kārto šķēlēs sagrieztu lasi. Visu pārlej ar marinādi no eļļas/citronu sulas, pārkaisa estragonu un sezamu.
Gatavošanas laiks:
10 minūtes
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS