Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/valentina-diena/persiki-portvina/

Persiki portvīnā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
10 svaigi, nobrieduši vai konservēti persiki
400 g cukura
1 citrona sula
500 g ūdens
150 g baltā portvīna vai Madeiras vīna
150 g grauzdētu mandeļu vai riekstu
Gatavošana:
Persikus liek kastrolī, pievieno cukuru, ūdeni, citrona sulu un 20-25 minūtes vāra. Novārītos persikus kārto kompota trauciņā un aplej ar portvīnu vai Madeiras vīnu. Kastrolī palikušo sīrupu vārot iebiezina līdz pusei no sākotnējā tilpuma. Virsū uzber sasmalcinātus, grauzdētus riekstus.
Tādā pašā veidā var pagatavot arī ne visai mīkstus bumbierus, aprikozes un melones.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS