Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/valentina-diena/sampaniesa-kremzupa-ar-garnelem/

Šampanieša krēmzupa ar garnelēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 personām/
1 ĒK sviesta
150 ml sausa vai pussausa šampanieša
2 nelieli sīpoli
¾ l vistas buljona
500 g saldā krējuma
2 ĒK vidēji asas sinepes
Sāls, svaigi malti pipari
4 izlobītas tīģergarneles (vai 4 ĒK garneles)
2 ĒK olīveļļas
½ saišķītis diļļu
Gatavošana:
Sīpolus notīra, sīki sagriež un apcep sviestā. Pievieno 100 ml šampanieša un nedaudz pavāra. Pievieno buljonu un krējumu, vāra uz vidējas liesmas, kamēr šķidruma daudzums samazinājies uz pusi. Nokāš.
Iemaisa sinepes, pēc garšas pievieno sāli un piparus, pielej atlikušo šampanieti. Notīrītas garneles apcep pannā sakarsētā olīveļļā ~ 2 minūtes no katras puses, apsāla un appiparo (parastās garneles cep ne ilgāk par 1 minūti).
Gatavo zupu ar mikseri pakuļ pāris minūtes, lai tā kļūtu gaisīga, lej iepriekš sasildītos šķīvjos, katrā liekot tīģergarneli un dekorējot ar dilles zariņu.
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS