Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/valentina-diena/upenu-bole/

Upeņu bole

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/10 porcijām/
50 gr upenes
125 ml Crème de Cassis liķieri
2 pudeles sausa baltvīna
2 pudeles sausa šampanieša
Gatavošana:
Upenes nomazgā un atdala no kātiņiem. Pusi no ogām ieliek traukā, uzlej virsū liķieri un pudeli vīna. Traukam uzliek vāku un novieto aukstā vietā apmēram uz trīs stundām. Pēc izlej caur sietu boles traukā, pievieno atlikušās ogas, vīnu un šampanieti.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS