Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/svetki/ziemassvetki/karpa-ar-kiplokiem/

Karpa ar ķiplokiem

Mūsu tradicionālais Vecgada vakara ēdiens

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
karpa
sāls
ķiploki
majonēze
Gatavošana:
Ieberzē iztīrītu veselu karpu no iekšpuses un ārpuses ar sāli, piebāžu tās vēderu ar ķiplokiem, lieku uz ietaukotas cepešpannas, pārsmērēju ar majonēzi un cepu, kamēr gatava.
Ir risks norīt mēli un notīrītās zvīņas nomazgājam un sadalām pa maciņiem, lai nauda nākamgad turas.
Iesūtījis:
Zaķa

Komentāri

zanda:
06.01.09 10:15:56

Tiešām nekas nevar būt labāks par šo recepti, tikai majonēzēi vēl pievienoju dilles un turēju zivi garšvielu marinādē 24 stundas!
gu gu:
21.12.10 19:17:33

Zivs nav ieteicama sālī turēt vairāk par 2 st - tas ir pats ilgākais.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS