Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/zodiaks-virtuve/lauva-2307-2308/salamis-zivs-grieku-gaume/

Salamis ( zivs grieķu gaumē)

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g mencas filejas (vai citas baltās zivs)
1/2 citrona
2 ĒK eļļas
1 sīpols
1-2 daiviņas ķiploka
2 ĒK sausā, baltā vīna
2 ĒK sagrieztu pētersīļu zaļumu
2 svaigi gurķi
3 tomāti
2 paprikas
malti melnie pipari
sāls
Gatavošana:
FIleju attīrīt no asakām ( ja tādas ir), apsmidzināt ar citrona sulu, pārkaisīt sāli. Uz pannas uzkarsēt 1 ĒK eļļas, apcept tajā smalki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Pievienot porciju gabalos sagrieztu fileju, pārliet vīnu, pārkaisīt zaļumus un sautēt 10-15 minūtes, zem vāka.
Paprikai iztīrīt sēklotni, sagriezt palielos gredzenos un apcept atlikušajā eļļā, pēc 10-15 minūtēm pievienot notīrītus, garenās, garās strēmelēs sagrieztus gurķus, tomātu daiviņas, pārkaisīt piparus un sāli.
Kad dārzeņi gatavi, uzlikt uz tiem zivi un sautēt vēl 5-6 minūtes, zem vāka, uz nelielas uguns. Pasniegt salamis karstu.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

smaidule:
15.11.11 19:05:03

jaapameegina,izskataas garsiigi :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS