Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/zodiaks-virtuve/skorpions-2410-2211/harco/

Harčo

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 g liellopa gaļas vai 700 g jēra krūts gabala
½ glāze rīsu
40 g tauku vai sviesta
2 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
2 ĒK tomātu pastas
2 ĒK tkemali mērce
1-2 lauru lapas
kindzas zaļumi (koriandrs)
hmeli suneli (garšvielas)
malti melnie pipari
sāls
Gatavošana:
Gaļu atkaulot (ja ir kauli), gaļu ar visiem skrimšļiem sagriezt nelielos gabalos, pārliet aukstu ūdeni un vārīt līdz pusgatavi. Kad uzvārās noputot.
Sīpolus smalki sašķērēt, apcept taukos vai sviestā, kopā ar tomātu pastu. Buljonam pievienot nomazgātus rīsus, sīpolus un vārīt līdz gatavs. Kad gatavs, zupai pievieno tkemali, sagrieztus zaļumus, garšvielas, sāli un vārīt 5 minūtes, pēc tam izņem lauru lapas.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS