Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/zodiaks-virtuve/strelnieks-2311-2112/gulass/

Gulašs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g liellopa gaļas
30 g sviests
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
2 TK maltas paprikas
200 g konservētu tomātu
2 ĒK kefīra vai skāba krējuma
1 TK sāls
cukurs
Gatavošana:
Katliņā izkausēt, uzkarsēt sviestu. Gaļu sagriezt kumosu gabaliņos. Gaļu likt stipri uzkarsētajā sviestā un uz lielas uguns, ātri apcept.
Sīpolu nomizot, sagriezt pusgredzenos. Ķiplokus smalki sagriezt. Sīpolus un ķiplokus pievienot gaļai. Katliņam uzlikt vāku un likt cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, vai sautet uz mazas uguns. Pa šo laiku 1x apmaisīt.
Pievienot papriku, cukuru, ķimenes, tomātus un sautēt 30 minūtes. Kefīru vai krējumu sajauc ar sāli, sajaukt, pieliet gaļai, nogriež uguni un atstāj 7 minūtes ievilkties, zem vāka.
Gatavošanas laiks:
85 minūtes
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS