Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/dazadas-receptes/zodiaks-virtuve/udensvirs-2101-2002/dubulta-zivju-zupa/

Dubultā zivju zupa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg mazās zivis
500 g lielās zivis
6 sīpoli
20 g sviests
1 sakne pētersīļa
1 sakne selerijas
1/2 citrons
lauru lapa
nemalti pipari
sāls
Gatavošana:
Mazās zivis notīra, nomazgā, aplej ar aukstu ūdeni un uzvāra. Noņem putas, pievieno sāli un garšvielas, un uz mazas uguns vāra apmēram 1 stundu. Nokāš buljonu un tam pievieno sīpolus, pētersīli, lauru lapu un vāra 5 minūtes.
Lielo zivi notīra un izgriež fileju. Fileju sagriež gabaliņos, liek buljonā, uzvāra un vāra apm. 25-30 minūtes, ik pa laikam noņemot putas. Karstam buljonam pievieno sviestu.
Pasniedzot liek šķīvī zivs filejas gabalus, 2 citrona šķēlītes un pārlej buljonu. Dekorē ar zaļumiem.


Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Elitiņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS