Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/noderigi/atputai/auglu-kuka/

Augļu kūka

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 tase ūdens
1 tase cukurs
4 lielas olas
2 tases žāvētu augļu (rozīnes, āboli, vīģes, aprikozes)
1 tējkarote sodas
1 tase brūnā cukura
citronu sula
rieksti
1 pudele viskija ( ieteicams 0,7l tilpums)
Gatavošana:
1) Nogaršojiet viskiju, lai pārliecinātos, ka tas ir kvalitatīvs. Paņemiet lielu glāzi! Vēlreiz nogaršojiet, lai tiešām būtu drošs, ka šis ir labs viskijs. Izdzeriet visu glāzi! Atkārtojiet šo procesu vēlreiz!
2) Ieslēdziet elektrisko mikseri un sakuliet vienu paciņu sviesta lielā ietilpīgā bļodā. Pievienojiet vienu tējkaroti cukuru.
3) Pārbaudiet vai viskijs vēl joprojām nav zaudējis savas burvīgās īpašības. Iedzeriet vēl vienu glāzi šo gardo dzērienu!
4) Izslēdziet, taču beidzot to mikseri! Sasitiet 2 olas un pievienojiet tās lielās bļodas saturam. Ieberiet bļodā arī žāvētos augļus un turpiniet kult! Ja augļi saķeras miksera lāpstiņās, tad ar skrūvgrieža palīdzību lāpstiņas iztīriet!
5) Vēlreiz iedzeriet viskiju, lai nomierinātu garšas kārpiņas. Jā, tagad mīklai pieberiet divas tases sāls! Vai ko citu, principā vienalga! Kuru gan tas uztrauc??? Iedzeriet viskiju!
6) Jā, pieturieties pie galda stūra! Pievienojiet mīklai citrona sulu un riekstus, tējkaroti cukura vai vienalga ko.
7) Pievienojiet mīklai to, ko vēl varat atrast!
8) Ieslēdziet krāsni! Uzgrieziet 350 * temperatūru!!! Uzmanieties no galda stūriem, kuri skrien jums virsū!!!
9) Izmetiet piedegušo kūku pa logu! Neaizmirstiet pārbaudīt VISKIJU!
10) Dodieties gulēt! Nu, kuram tad vispār garšo augļu kūkas?!?
Gatavošanas laiks:
pēc izvēles
Iesūtījis:
autors nezināms

Komentāri

jolanta:
01.07.06 03:15:29

hihihi:)smiekliigi!seedeeju wiena pati istabaa pie datora un smeejos;)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS