Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/noderigi/edieni/varam-varam-putrinu/

Vāram, vāram putriņu

Lai putra izdotos, nepieciešams ievērot pareizās proporcijas - šķidrumam un putraimiem. Tabulā noteiktas aptuvenās proporcijas:
Putras Ūdens daudzums uz 100g putraimu, ml
   
Griķu 150
Griķu /no apceptiem griķiem/ 170
Kviešu 180
Rīsu 210
Miežu 240
   
Ne biezas un ne šķidras  
Kviešu 320
Rīsu 370
Grūbu 370
Auzu 320
   
Šķidras  
Kviešu 420
Rīsu 570
Auzu 420
   

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS