Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/noderigi/padomi/parsalits-ediens/

Pārsālīts ēdiens

Pēdējā laikā bieži sanāk pārsālīt ēdienu  Atceros, ka tētis bērnībā mācija dažus paņēmienus ko darīt ja sanāk pārsālīt, bet neko neatceros. Varbūt kāds pateiks priekšā?

  • Zupās ieliek rīsu paciņu vai kartupeļus iesietus marlē un pavāra.
  • Zupā, mērcēs jāliek kartupelis.
  • Rīsu paciņa ir visefektīvākais veids. Tikai tad jāpievieno vēl kāda glāze ūdens klāt šķidrumam, ko iesūks rīsi reizē ar lielu daudzumu ūdens. Rīsus gan pirms tam vēlams, cik vien var, kārtīgi izmazgāt.
    Cukura likšana nelīdzēs. Bērnībā pārbaudīju.

Virtuves konferences 2007

Komentāri

anmi:
19.01.08 01:20:00

vienmēr lieku kartupeļus, jo pārsālu mēces, dažreiz, bet programmā "glābējcepums" vai kā tamlīdzīgi teica, ka jāliek rīsi, visefektīvāk un labāk!
misterija:
24.09.09 16:09:38

cukurinu japieber un sals pazudis...sakt vajag pa skipsninai,lai nesabertu par daudz....

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS