Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/noderigi/padomi/zelatins-uz-1-l-skidruma/

Želatīns - uz 1 l šķidruma

  • Kā pavārs skaidri un gaiši, 30 g uz krēmiem (tas ir viss, kas ir uz putukrējuma bāzes) un 40 g uz želejām (uz sulu bāzes) 1 litru masas, tas man ir kā likums.
  • Atkarībā, ko un no kā gribi taisīt. Ja taisīsi kādu saldo ēdienu, tad pietiks ar vienu paciņu, bet ja gribi, piemēram, "stīvu" jogurta torti, tad 1,5 - 2 paciņas. Pie tam, ja to želatīnu paredzēts jaukt iekš kaut kā skāba, tad vajag vairāk.
  • Ja labs želatīns uz 1l/20 grami. Saldā ēdiena krēmiem lieku 2 paciņas, tortes pildījumam 1 paciņa.
  • Taisot jogurta torti 1l jogurta lieku 20 g želatīna. Bet ar tām paciņām jāuzmanās - esmu redzējusi paciņas, kurās nemaz to 20 g nav.

Komentāri

aus:
30.12.07 16:42:13

Paldies!beidzot atrodu, cik precizi vajag zhelatinu.Liels paldies!!!
A.D.:
15.08.10 19:26:36

Tiešām paldies, arī man noderēja!!! :)
luci:
24.06.11 08:06:12

UN man,paldies!
nata:
28.10.11 14:26:00

un man ari, paldies!:))

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS