Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/noderigi/skaidrojumu-abc/karambola/

Karambola

  • Karambola jeb zvaigžņauga vērtība ir skābē un cukurā, ko tā satur. Ar karambolas sulu, varot izņemt traipus no lina auduma un pulēt misiņa priekšmetus.
  • Ēdienu gatavošanā karambolu iesaka izmantot kā garšas uzlabotāju - pievienot kompotiem, augļu salātiem, želejām un džemiem. To var arī marinēt un lietot kā rotājošu elementu. Karambola nav jāmizo un ir līdzīga pēc garšas mūsu rabarberim.
  • Diemžēl, kā daudzus eksotiskos augļus, gatavu karambolu ir grūti nopirkt: pārdod vai nu zaļas, vai jau ar brūnām maliņām.

Komentāri

irita:
23.09.05 16:59:13

Kompotaa karambola ir lhoti laba!
Arii sula ir garshiiga un ir skaisti,kad izmanto salaatu dekoreeshanai vai kuuku dekoreeshanai.
varaviksne:
05.04.08 20:45:24

Mums šī karambola garšoja pēc zaļajiem zirnīšiem, un smaržoja arī tāpat!
varaviksne:
05.04.08 20:46:14

Mums šī karambola garšoja pēc zaļajiem zirnīšiem, un smaržoja arī tāpat!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS