Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/noderigi/skaidrojumu-abc/kuskuss/

Kuskuss

  • Kuskuss (Cous Cous) ir produkts, ko iegūst no cieto šķirņu kviešu graudiem. Tā graudi ir rupjāki par mannas putraimiem, iedzelteni un pamīksti, kad uzbrieduši, līdzinās prosas biezputrai.
  • Kuskuss ir pagatavojams dažās minūtēs. To var vārīt un uzbriedināt kā biezputru, kuru pasniedz kā piedevu pie pamatēdiena; var tikai apliet ar ūdeni, pienu vai sulu, stundu uzbriedināt un pasniegt ar riekstu un žāvēto augļu piedevām. No biezputras var gatavot klimpas, sacepumus un citus ēdienus.

Komentāri

irita:
23.09.05 17:05:23

Kuskuss-cik zinu,tiek daudz gatavots Braziilijaa no kukuruuzu paarslaam.Katraa regionaa ir sava iecieniitaakaa recepte.Man personiigi garsho ar kokosriekstu pienu.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS