Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/noderigi/stils/edienkarte-lieldienu-dienai/

Ēdienkarte Lieldienu dienai!

Autors: Trīne

Brokastis (1 variants)

    • Makaroni (kas ligzdiņā savīti)
    • Olas
    • Majonēze
    • Tomāti vai jaunie gurķīši
    • Lociņi, dilles
    • Baltmaizes grauzdiņi
    • Makaroni, kas ligzdiņās savīti izvārīti nelielā ūdens daudzumā, lai neizjūk. Tad liek tās šķīvī, virsū nomizota vārīta oliņa, majonēze, baltmaizes grauzdiņi, tomātiņi vai jaunie gurķīši. Sadekorē ar kādu lociņu vai dillīti.

Brokastis (2 variants)

    • Makaroni (kas ligzdiņā savīti)
    • Olas
    • Siers
    • Mazi tomātiņi (svaigi vai kādi pieejami, var želejā)
    • Makaronus izvārīt nelielā ūdens daudzumā, lai neizjūk, ligzdiņai virsū uzrīvēt sieru, salikt mazus sarkanus tomātiņus (kaut želejā).Oliņu liek olu turētājā ar smukiem zīmējumiem.

Pa dienu

    • Olas
    • Rosols
    • Pīrāgi un biezpienmaizes. Un ārā no mājas šūpoties.
    • pieaugušajiem olu liķieris pa dienu, ja kājas sniegā salst.

Komentāri

ola:
31.03.06 15:26:10

Kas nu rosols par Lieldienu ēdienu!
Lora:
31.03.06 18:24:57

tas taču nav teikts, ka tie ir Lieldienu tradicionālie ēdieni, bet gan ĒDIENKARTE un pie tam, tas ir viens no ļoti daudz variantiem.
vista:
01.04.06 12:03:25

jā nu stilīga ēdienkarte :)
lida:
02.04.06 16:08:19

rosols ir latviešu nacionālais ēiens visiem gadījumiem :)))

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS