Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/brokastis/putras-biezputras/auzu-parslu-biezputra/

Auzu pārslu biezputra

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 glāze labu auzu pārslu (ne ātrvārāmās)
1 ½ glāzes ūdens
Gatavošana:
Katliņā ielej ūdeni, ieber auzu pārslas. Vāra uz mazas uguns, vēlams nemaisīt, tad neiznāk gluma, bet irdena. Pasniedz ar jogurtu, ievārījumu vai augļiem.
Iesūtījis:
Vineta
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

laura:
03.01.08 00:00:06

baigi garšīgi!
Hm:
28.05.09 10:55:43

Cik ilgi jāvāra?
krista:
16.10.09 11:44:17

Vaaru taapat 2 min. Izturu 5 min tad druscin svaigas zemenes uz lielaas riives uzriiveeju pusi aabola virsuu pus teejkaroti cukura. Man patiik.
nadina:
25.09.11 20:41:21

lieliska garsa un loti garsigi ka pirkstinus izlaizisiet.
Izmēģinātāja:
09.10.11 12:24:09

Vārot putru ir jāliek klāt cukurs?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS