Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/brokastis/putras-biezputras/auzu-parslu-putra-ar-udeni-un-pienu/

Auzu pārslu putra ar ūdeni un pienu

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
½ glāzes ūdens
piens
šķipsna sāls
auzu pārslas
1 TK cukura
Gatavošana:
Katliņā uzvāra ūdeni, tad pielej pienu un pieber šķipsniņu sāls. Kad tas viss uzvārījies, ber klāt pārslas un aptuveni tējkaroti cukura. Tā kā man elektriskā plīts, pēc uzvārīšanās slēdzu ārā un uz sakarsušā riņķa atstāju sabriest. Reizi pa reizei apmaisot.
* rīsu putru daudz ātrāk var izvārīt izmantojot rīsu pārslas. Manējie ēd gan griķu, gan 5 graudu, gan auzu pārslas ar sviestiņu vai ievārījumu. Bet šobrīd absolūtā topā ir mannā un kukurūzas putras ar ķirbjiem. Vispirms ūdenī izvāra ķirbja gabaliņus, tad tos ar dakšiņu samīcu, lai nav lieli gabali, tad klāt pienu un pēc uzvārīšanās pieberu putraimus.
Iesūtījis:
Guste
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS