Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/dzerieni/alkoholiskie/likieri-vini/avenu-podins/

Aveņu podiņš

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g svaigu aveņu
10 aprikozes
200 g cukura
1/2 l degvīna
1 kanēļa standziņa
3 krustnagliņas
Gatavošana:
Traukā ielej degvīnu, pieber cukuru, krustnagliņas, kanēļa standziņu un labi samaisa, Traukam uzliek vāku un atstāj uz 24 stundām, lai ievelkas un ik pēc laika apmaisa.
Aprikozes aplej ar verdošu ūdeni, novelk miziņu un pārgriež uz pusēm. Izņem kauliņus, bet 3 kauliņus noliek malā. Aprikožu pusītes, kauliņu un avenes ieber burkā.
Degvīna sīrupu izkāš caur sietu un pārlej ogām tā, lai tās būtu labi pārklātas. Burkai uzliek vāku un ļauj tumšā un vēsā vietā pāris mēnešus nogatavoties.
Gatavošanas laiks:
2 mēneši
Iesūtījis:
dace

Komentāri

juulis:
18.09.09 21:20:22

kam paliek 3 kauliņi? :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS