Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/dzerieni/alkoholiskie/likieri-vini/limoncelo-ii/

Limončelo II

Limončelo ir tradicionālais itāliešu citronu liķieris, īpaši Sorento. To pasniedz labi atdzesētu, tieši no saldējamās kameras.

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
15 citroni, labi nomazgāti
2 (750ml) pudeles šņabja
4 glāzes cukura
5 glāzes ūdens
1 ļoti liela vai 2 lielas stikla burkas
Gatavošana:
1. Uzmanīgi nomizo citroniem plānu miziņu, jāraugās, lai klāt nebūtu rūgtā, baltā oderīte.
2. Stikla burkā izlej vienu pudeli šņabja un ieber citronu mizas.
3. Novieto trauku tumšā vēsā vietā uz minimums 15 dienām (līdz pat 40, jo ilgāk, jo labāk!).
4. Cukuru ar ūdeni uzvāra, vāra 5 minūtes, līdz sāk biezēt.
5. Noņem no uguns un noliek atdzesēties.
6. Atdzisušu ielej burkā ar degvīnu un citronu miziņām.
7. Pievieno otru pudeli degvīna.
8. Atkal novieto tumšā vēsā vietā uz 15-40 dienām.
9. Izkāš un salej glītās pudelēs.
Iesūtījis:
Vina

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS