Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/dzerieni/alkoholiskie/likieri-vini/rabarberu-vins/

Rabarberu vīns

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
10 kg rabarberi
10 glāzes ūdens
3 kg cukurs
tīrkultūras raugs pēc vajadzības
Gatavošana:
Rabarberus nomazgā, samaļ, izspiež sulu un uzkarsē līdz 75*C. Tad sulu atdzesē līdz 18*C, pieliek 1 kg cukura, ielej vīna raudzējamā balonā un pieliek raugu. Balonam jābūt piepildītam līdz kaklam. Uzliek korķi ar raudzējamo cauruli, noziež to ar parafīnu. Raudzē 18*C. Pēc 3 nedēļām pievieno1 kg cukura un turpina raudzēt. Vīnu pārlej pēc 3 nedēļām un tad pieliek atlikušo cukuru. Kad vīns norūdzis, to nolej no nogulsnēm un lej atpakaļ balonā. Vīnu balonā ar korķi un cauruli tur vēl apmēram 11 mēnešus, tad sapilda pudelēs, tās aizkorķē un noliek vēsumā.
Iesūtījis:
zemenjuks
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS